V8 Bike Riders Forums banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
1,360 Posts
I put in the new pump a year ago and just noticed the seal leaking. I called the jabsco dealer for Canada and was told there have been some seals problems in Australia because of an antifreeze supplier using a differant additives. Volvo was mentioned as one of the vehicles using the product. I told him I was using the green antifreeze . Forgot to ask whether the antifreeze they are having problems with was the pink stuff. He is sending me a new seal. One with a harder rubber is in the works and available in the next few months. Harder rubber was his words , not mine .

Bill
 

·
Registered
Joined
·
5,583 Posts
I just installed the new waterpump too..

buyarbi said:
I put in the new pump a year ago and just noticed the seal leaking. I called the jabsco dealer for Canada and was told there have been some seals problems in Australia because of an antifreeze supplier using a differant additives. Volvo was mentioned as one of the vehicles using the product. I told him I was using the green antifreeze . Forgot to ask whether the antifreeze they are having problems with was the pink stuff. He is sending me a new seal. One with a harder rubber is in the works and available in the next few months. Harder rubber was his words , not mine .

Bill
As my bike was only a year old and 4500 miles when I got it, the factory installed seal was toast on the factory installed pump and the pump made knocking sounds. I just installed the new pump as specified by OLAF and so far everything is peachy. Guess I'll wait a year and see! It's always good advice to have a good rubber!
Aldo
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top