Electric help needed
Results 1 to 3 of 3

Thread: Electric help needed

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    2

    Default Electric help needed

    Hello all. Boss Hoss SS ZZ4 from 2004
    The power keeps dissapearing to my fan and waterpump. They run fine when given direct 12V. from Battery. They are not connected to same fuze. The water and gas pump is, and the gas pumps runs fine, but not water pump. They ARE on same fuze. What to do ? Please

  2. Remove Advertisements
    V8BikeRiders.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Veteran Member HogV8's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Parish, NY East Side of Lake Ontario
    Posts
    8,613

    Default

    Quote Originally Posted by janudholm View Post
    Hello all. Boss Hoss SS ZZ4 from 2004
    The power keeps dissapearing to my fan and waterpump. They run fine when given direct 12V. from Battery. They are not connected to same fuze. The water and gas pump is, and the gas pumps runs fine, but not water pump. They ARE on same fuze. What to do ? Please
    Could be the water pump and fan share the same ground , check the ground for good contact.
    Jack ......2000 Boss Hoss 350/400 HP

    RIDE IT LIKE YOU KNOW HOW TO FIX IT

  4. #3
    Veteran Member escortbike's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Dyersburg, Tn.
    Posts
    1,909

    Default

    Jack, good point !

    I wonder if the fuse could be loose in its spot in the fuse block ??


    Bill
    Bill Van Sant


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •